Audi Finansiering.

Nyckeln till mobilitet. 
Alla bilar finansieras, det är en viktig del av bilköpet och det sker på många sätt: via oberoende finansiärer, genom banklån och lånelöfte från olika kreditgivare. En del väljer till och med att belåna sitt boende för att kunna betala bilen ”kontant”. Vår finansiering är en del av erbjudandet från Audi, vi finns hos Audiåterförsäljaren. Säljaren är vårt ombud och säkerheten för lånet finns i din nya Audi. Kreditbesked får du oftast direkt av samma säljare. Utan att du behöver ”vänta på banken” eller kontakta andra långivare. Alla våra finansieringsformer kan dessutom med fördel kombineras med försäkring och serviceavtal.
 • Audi Billån

  Anpassat för dig.

  Vårt vanligaste lån är anpassat för dig och erbjuder flera indivuella valmöjligheter. Välj fast eller rörlig ränta, kontraktstid och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld./content/iph/market_se/blueprint_se/swe00000/footnotes/jcr:content/par_footnotes_content_23
 • Audi Billån Plus+

  En oslagbar kombination.

  Vi erbjuder en attraktiv variant för dig som vill kombinera vår finansiering med finansförsäkring och serviceavtal. Ett erbjudande som ofta blir en bättre ekonomisk helhetslösning. Som extra plus får du en försäkring som följer kontraktstiden och som faktureras på samma faktura som finansieringen utan extra kostnad. Om du dessutom väljer serviceavtal så faktureras den månadskostnaden separat.
 • Prislån

  Enklare kan det inte bli.

  Idén med vårt populära prislån är enkel. Du betalar 1% per månad oavsett vilken Audimodell som du väljer. Alltid 36 månader, cirka 30% kontant och alltid med restskuld. En Audi som kostar 225.000 kr blir 2.250 kr per månad, 300.000 kr blir 3.000 kr per månad. Enklare kan det inte bli.
 • Millån

  Ett alternativ till förmånsbil.

  För dig som använder din Audi både privat och i tjänsten har vi tagit fram denna finansieringsform. Den kan vara ett alternativ till förmånsbil, om din arbetsgivare intygar att merparten av din totala årliga körsträcka är i tjänsten. Då finns det möjlighet att finansiera 100% av bilköpet. Kostnaden för bilinnehavet kan anpassas och utformas med hänsyn till den milersättning (fast och rörlig del) som du får av din arbetsgivare, och följer din beräknade körsträcka.
 • Privatleasing

  Premium Lease/content/iph/market_se/blueprint_se/swe00000/footnotes/jcr:content/par_footnotes_content_af

   

  Du vill betala för nyttjandet; att äga bilen är inte lika viktigt. Den bärande tanken med konsumentleasing eller ”prenumeration av bil” är enkelhet. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. Kombinerar du med serviceavtal får du bra kontroll på bilkostnaderna. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din Audihandlare. Då finansieringsformen är leasing finns det inget formellt krav på särskild leasingavgift (handpenning). Du får inte heller göra några ränteavdrag i deklarationen och övermilsdebitering tillkommer givetvis om du kör fler mil än ingånget avtal. Alltså är avtalstid och körsträcka extra viktigt att tänka på.
 • Låneskydd

  Tryggt för dig och din familj/content/iph/market_se/blueprint_se/swe00000/footnotes/jcr:content/par_footnotes_content_2059192457

  På samma sätt som din Audi är försedd med den senaste tekniken och fullgod säkerhet, kan du utrusta ditt lån med extra säkerhet. Det skyddar dig när det händer saker utanför din kontroll som till exempel arbetslöshet, sjukdom och olycksfall. Låneskydd är en försäkring som mot en rimlig kostnad täcker månadsbetalningen vid tillfälligt nedsatt betalningsförmåga. Du kan även i efterskott på redan tecknat kontrakt lägga till låneskydd och får då kostnaden specificerad på samma faktura som finansieringen.
 • Försäkring

  På samma faktura med vår finansiering

  Audi FörsäkringKombinationen av banbrytande och perfekt funktion med personliga och eleganta detaljer kännetecknar Audi. Du kan också känna dig trygg med att alla på Audi Försäkring, från skadejour till verkstad, är experter på Audi och ger dig en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga.Audi Försäkring erbjuds för konsument och företag och innehåller bland annat följande:

  • Ny Audi eller 20% över marknadsvärdet vid totalskada.

  • Ingen maxgräns för ersättning av stulna däck och fälgar samt fabriksmonterad elektronisk utrustning.

  • 3 000 kr lägre självrisk vid skador som täcks av vagnskadegarantin.

  • Garanterad reparation med Audi Originaldelar. 

  • Skadejour dygnet runt, alla dagar på året. 

  • Snabb skadereglering på telefon och internet.

 • Serviceavtal

  Inga överraskningar

  Alla bilar behöver service och med serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet vad din service kommer att kosta. Avtalet finns med olika omfattning och innehåll: serviceavtal eller service- och reparationsavtal. Reparation och delar utförs alltid med Audi Originaldelar på auktoriserad Audiverkstad.

  Du får MobilitetsGaranti, ett attraktivt ägarbyte med korrekt servicebok. Audi Serviceavtal innebär att du får bra kontroll över dina service- och reparationskostnader i upp till 5 år, eller max 30.000 mil och du vet exakt vad din Audi kommer att kosta per månad. Du betalar en fast kostnad för kommande service och reparationer, vilket underlättar budgetering av servicekostnader för privatperson, men framförallt för företagskunder med en eller flera fordon i sin vagnpark. Allt som du och din Audi mår bra av

  • Kontroll på kostnader för service

  • Audi Originaldelar

  • Audi auktoriserad verkstad

  • Tryggare ägarbyte med välfylld servicebok

  • Förlängd MobilitetsGaranti

  • Samfakturering med Audi LeasingFör mer information kontakta din Audiåterförsäljare, eller titta i vår broschyr.