Om service

Audi Malmö och Helsingborg

Kör du en Audi så förstår vi att du uppskattar kvalitet. Då ska du naturligtvis också lämna din bil för service hos oss. Vårt heltäckande serviceutbud innehåller allt det, och lite till, som behövs för att hålla din bil i trim. Vår långa erfarenhet och ständiga utvecklingsarbete borgar för en kvalitet och kompetens som du inte hittar någon annanstans. Nedan ser du ett urval av vad vi kan erbjuda dig. Klicka på rubrikerna för att läsa mer.
Direktmottagning

Besök vår Direktmottagning – kostnadsfritt
Lämnar du bilen för service hos oss ingår ett kostnadsfritt besök i vår Direktmottagning. Här går vi tillsammans igenom din bil och diskuterar det som behöver åtgärdas. Våra kunniga servicerådgivare ger dig tips och råd om vad som borde göras – sedan är valet ditt. Prata med din servicerådgivare och boka en passande tid.

Grundservice/longlife

Grundservice/Longlife – ett smart val
Regelbunden service är en klok investering, både ekonomiskt och säkerhetsmässigt. Egentligen är Grundservice och LongLife samma sak, men den kallas Grundservice på bilar tillverkade före år 2000.

Expresservice

Express Service
Detta är vår 'drop-in-service' – du behöver inte boka tid, det är bara att komma. Detta innebär också att väntetiden kan variera, men oftast hjälper vi dig ganska omgående.

Varje auktoriserad Audiverkstad har en serviceplats märkt med Express Service.

Alternativ transport vid service

Ersättningsbil vid service
Ersättningsbil vid service finns tillgängligt på alla våra anläggningar genom Europcar som samarbetspartner. Viktigt är att man bokar detta i samband med servicebokningen för att säkerställa att bil finns tillgänglig vid servicedatumet. Låt inte servicen hindra ditt vanliga liv. Smidigt och praktiskt.

Taxi
Meddela Servicemottagningen så beställer vi en bil till dig.

Cykel
Några av våra anläggningar har idag cykel till utlåning vilket har blivit populärt då man slipper parkeringsproblematiken i stan.

Tåg & Buss

www.sl.se finner du kollektiva färdmedel från våra anläggningar.

Hämta/lämnaservice

Hämta – Lämna Service
Tala med din servicerådgivare så kan vi hitta en lösning som passar just dig.

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti du kan lita på i vått och torrt
Du kan lugnt räkna med att våra arbeten håller högsta kvalitet och blir korrekt utförda. Skulle vi trots allt begå ett misstag hämtar vi din bil och ser till att felet blir åtgärdat. Naturligtvis betalar du inget extra för det.

Kompetensgaranti

Kompetensgaranti – en fot i gårdagen och en i morgondagen
Visst har vi varit med ett tag och därmed hunnit renodla våra kunskaper. Ändå är vi noga med att inte slå oss till ro utan vi utvecklar ständigt vårt arbete med den senaste teknologin. Våra skickliga medarbetare utbildas fortlöpande – allt för att kunna fortsätta ge dig den allra bästa servicen.

Mobilitetsgaranti

MobilitetsGaranti – räddare i nöden du får på köpet
Så är det dags. Resan du och dina närmaste har längtat efter är äntligen här. Ni sätter er förväntansfulla i bilen och kör iväg. Efter ett tag händer det som inte får hända – bilen stannar* och verkar inte ha några som helst planer på att starta igen. Har du då haft bilen inne på Grundservice/LongLife har du automatiskt en medföljande MobilitetsGaranti som innefattar följande:

Hjälp dygnet runt
Stannar bilen ringer du 020-61 50 55 inom Sverige och +46 771 615055 från övriga Europa så får du hjälp dygnet runt. Är det möjligt åtgärdar vi problemet direkt på platsen.

Fri bärgning till verkstad
Kan inte problemet lösas där du blivit stående bärgar vi din bil till närmaste Audiverkstad. MobilitetsGarantin täcker bärgningskostnaden.

Fri lånebil i upp till fem dygn
Kan vi inte laga bilen på plats får du en lånebil, utan milbegränsning, i upp till fem dygn. Du betalar endast bränslet. Alternativt kan du fortsätta resan med taxi om kostnaden är likvärdig med den för lånebilen.

Fri övernattning i fem dygn
Istället för att utnyttja lånebil kan du välja att övernatta ett dygn på hotell. MobilitetsGarantin täcker den kostnaden, inklusive hotellfrukost, för alla som färdas i bilen.

* Definition för driftstopp:
Med akut okörbar bil menas att bilen inte kan köras med egen kraft till verkstaden, eller att tillverkaren inte tillåter vidare färd på grund av tekniska omständigheter.